Απόφοιτοι Τμήματος ΒΕΤ
1/3
60%
 • Αγαπητοί μας πρώην φοιτητές, και νυν συνάδελφοι, απόφοιτοι του ΒΕΤ!

  Καλώς ήρθατε στην παρούσα πλατφόρμα συλλογής πληροφοριών, απόψεων και προτάσεων από τους αποφοίτους του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών του Παν/ου Ιωαννίνων. Είναι σημαντικό για μας να γνωρίζουμε τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, να σας βοηθάμε στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά και να ανανεώνουμε το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματός μας, ενσωματώνοντας τις αξιολογήσεις και τις προτάσεις σας, προς όφελος των φοιτητών μας και δη μελλοντικών αποφοίτων μας.  

  Θέλοντας λοιπόν να στήσουμε αυτή τη διαδραστική γέφυρα επικοινωνίας παρακαλούμε θερμά αφιερώστε 10 λεπτά από το χρόνο σας για να βοηθήσετε το παλιό σας Τμήμα....Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει πολλά χωρία, μπορείτε να απαντήσετε σε όλα ή σε μερικά από αυτά, αν δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο.

  Η συμβολή σας θα είναι πολύτιμη τόσο για το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος όσο και για τους μελλοντικούς σας συναδέλφους, δηλαδή τους φοιτητές μας!

  Εκ μέρους του Τμήματος, 

  Η Γραμματέας Α. Υφαντή


  Τα προσωπικά σας δεδομένα σας προστατεύονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την προστασία των Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) και του Νόμου 4624/2019 (ΦΕΚ 137/Α/29-8-2019). Θα συγκεντρώνονται σε ιδιωτικό ψηφιακό στη Γραμματεία του ΒΕΤ. Η επεξεργασία τους θα γίνει τηρώντας αυστηρά την ανωνυμία των συμμετεχόντων. Θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αξιολόγηση του Τμήματος ΒΕΤ και δε θα χορηγούνται στο ακαδημαϊκό προσωπικό, σε τρίτα πρόσωπα ή φορείς για οποιοδήποτε λόγο. Το e-mail σας δύναται να χρησιμοποιηθεί για επικοινωνία μαζί σας αποκλειστικά και μόνο από τη Γραμματεία του ΒΕΤ στο πλαίσιο της αξιολόγησης του Τμήματος. Με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου συναινείτε να δημοσιοποιηθούν τα επεξεργασμένα αποτελέσματα των απαντήσεών σας χωρίς αναφορά στο άτομό σας. Εάν θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε απόψεις σας ή σημαντικά επιτεύγματά σας θα το κάνουμε μόνο με την έγγραφη συγκατάθεσή σαςΓια οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει ορίσει «Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου είναι: Σταυρούλα Σταθαρά, τηλ. 26510-07321, e-mail: dpo@uoi.gr

Τελειώσαμε, φίλοι!

* End page and disqualification logic can only be seen in the live survey

Loading...